Naša nova trgovina z darili vam ponuja izbrane čudovite kakovostne slovenske izdelke, s katerimi lahko razvajate sebe ali izvirna slovenska darila podarite vašim najdražjim.

V podjetju Darila Slovenije smo se odločili, da svojo pestro ponudbo svežih, lokalnih podjetnikov prenesemo tudi na police naše nove trgovine, ki se odpira v skladu z vsemi ukrepi. Z odprtjem fizične trgovine želimo razvajati vas, drage naše stranke, saj verjamemo, da bo obisk v naši deželi slovenske kulinarike in daril, prvovrstna izkušnja, ki si jo boste zagotovo zapomnili.

Trgovina z darili

Naša nova trgovina z darili in s slovenskimi izdelki na Pobrežju svoja kulinarična vrata odpira danes, 17. februarja 2021. V ponudbi so slovenski domači izdelki, ki vključujejo bogato ponudbo slovenskih vin in ostalih pijač ter slovenskih dobrot, ki razvajajo dušo.

Trgovina z domačimi izdelki

Naša trgovinica je polna domačih, lokalnih mesnih dobrot, mlečnih izdelkov, bučnega in olivnega olja, prvovrstne moke in testenin, ki so pridelani izpod domačih rok in tradicije.

Trgovina s slovenskimi izdelki

Poleg tega boste lahko razvajali tudi svoje počutje in telo. Ponudba bo tako zajemala pestro izbiro izdelkov za nego kože, prehranska dopolnila in pester izbor čajev, ki razvajajo.

Vse to pa so lahko slovenska darila osebi, ko jo želite navdušiti z domačimi slovenskimi izdelki. V ponudbo smo po novem vključili tudi darilne bone, ki ponujajo različna kulinarična, športna ali osebna razvajanja.

Slovenski domači izdelki

Z obiskom naše trgovine boste podprli izjemno željo in zgodbo, ki je nastala predvsem zato, da podpremo lokalno ponudbo in se vse bolj zavedamo, kako pomembna in dobra je naša slovenska ponudba, ki vključuje tako kulinarično kot izdelčno pestrost.

Trgovina s slovenskimi izdelki

Naš cilj in vizija trgovinice sta, da vam z obiskom pobožamo dušo. Da pokažemo, kako pestra in prvovrstna je naša domovina Slovenija. Ko bodo okoliščine in vsi ukrepi končno za nami, pa vam z velikim veseljem sporočamo, da to ne bo le navadna trgovina z domačimi izdelki. Bo prostor, kjer se bomo družili in skupaj okušali slovensko ponudbo in se zabavali.

Dragi naši, vidimo se na Pobrežju, na ulici Veljka Vlahoviča 21, zraven Tuša.

Nestrpno se veselimo vašega obiska.
Ekipa Darila Slovenije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja