Dobrodošli v spletni trgovini

Darila Slovenije

Vaši bližnji, prijatelji in poslovni partnerji vam veliko pomenijo in si zaslužijo le najboljše.

Svojo hvaležnost boste najbolje izkazali s primernim darilom. Podarite unikatno, skrbno izbrano darilo s stilom in uporabno vrednostjo. Darilo za katerega vam garantiramo, da si ga bodo zapomnili in se ob uporabi vsakič znova spomnili na vas, saj na koncu koncev podarjeno darilo predstavlja vaš odsev.

Naše poslanstvo

Poslanstvo spletne trgovine Darila Slovenije je predvsem razbremeniti vas pri iskanju najbolj primernega darila. Prihranili vam bomo čas razmišljanja o primernem darilu, sestavljanju le tega in nepotrebnega tekanja po trgovinah.

Naši darilni paketi Darila Slovenije so vnaprej pripravljeni za vsa osebna in poslovna obdobja ter obdarovalne priložnosti. V naši ponudbi so na voljo popolna darila za vsako osebo, ne glede na starost ali spol. Darilo izberete hitro, enostavno in iz udobja svojega doma.

Naše poslanstvo je prav tako ohraniti stik z naravo in podpirati lokalne proizvajalce in umetnike. V ta namen so naša darila skrbno izbrana, prijazna do zdravja, narave in živali, narejena s strani kvalitetnih ter preverjenih lokalnih ponudnikov. Tako ostajamo družbeno odgovorni.

V naši novi spletni platformi boste zagotovo našli nekaj primernega zase ali za vaše bližnje.

Naša široka ponudba pa zajema tudi posamezne izdelke, ki smo jih skrbno izbrali od lokalnih ustvarjalcev. Ponujamo tudi možnost nakupa darilnega bona, katerega lahko obdarovanec sam izkoristi po svoji želji.

Obilo užitka vam želimo pri izbiri darila – lahko vam obljubimo, da bo postopek enostaven in bo prinesel širok nasmeh ter topel objem obdarovanca.