Darilni boni za kulinarična, adrenalinska in osebna razvajanja ter druga doživetja, ki bodo za vedno ostala v spominu.

Predstavljamo vam široko ponudbo izvirnih darilnih bonov za vse priložnosti, starosti in okuse. Podarite darilni bon z nepozabnim doživetjem, ki bo zagotovo razveselil vaše najdražje. Izbirate lahko med darilnimi boni za sprostitev, za gurmanske užitke, za športnike in adrenalinske navdušence, vključena so seveda tudi doživetja za otroke, darilni boni za dva, za družine in mnogo več. Prebrskajte ponudbo po odličnih cenah in podarite darilni bon za rojstni dan ali kakšno drugo priložnost!

Vse bolj je v navadi, da radi podarimo doživetja. V ta namen smo sprejeli izziv trenda in v svojo bogato ponudbo slovenskih daril vključili tudi darilne bone, ki ponujajo različna kulinarična, športna in osebna razvajanja. Tudi ponudba, ki jo ponujajo darilni boni, je v celoti slovenska in domača. Prav je, da podpremo turistično, kulinarično in ostalo dejavnost, ki v zadnjem letu utrpela precej škode, ker nas niso smeli gostiti.

Darilni boni v ponudbi omogočajo različna doživetja, kot so na primer:

Darilni boni za rojstni dan

Podarite tisto, kar vašim bližnjim šteje. To so spomini in doživetja. Darilnemu bonu lahko dodate tudi personalizirano sporočilo in ga presenetite s pošiljko za rojstni dan, obletnico ali pa kar tako. Darilo, ki si ga bodo zagotovo zapomnili!