Unikatno, lokalno in enostavno do darila.

Velikokrat se znajdemo v dilemi ob nakupu darila – kaj kupiti. Ravno ta vsakdanja izkušnja je porodila idejo, da ustvarimo nekaj, kar bo združilo unikatnost in enostavnost daril. V ta namen smo začeli projekt Darila Slovenije, kjer je glavni cilj obdarovanje z darilom, ki si ga zapomnijo.

Darilni paketi

Kdo smo?

Nova spletna platforma Darila Slovenije predstavlja nov način obdarovanja vaših najbližjih, sošolcev, učiteljev, trenerjev, poslovnih partnerjev ali pa zgolj samega sebe.

Naša osnovna naloga je, da razbremenimo posameznike pri razmišljanju in iskanju primernega darila, sestavljanja različnih izdelkov in zamudnega tekanja po trgovinah. Darila Slovenije so vnaprej pripravljena za vsa življenjska in poslovna obdobja. V naši ponudbi so na voljo popolna darila za vsako osebo, ne glede na starost ali spol. Popolno darilo izberete hitro, enostavno in iz udobja svojega doma.

Naše poslanstvo je ohraniti stik z naravo. V ta namen so naša darila skrbno izbrana, prijazna do zdravja, narave in živali. Želimo si podpreti lokalno, zato so vsa darila od lokalnih proizvajalcev in s tem ostajamo družbeno odgovorni. Naš glavni cilj je dvigniti nivo obdarovanja po Sloveniji.

Darili paket v kartonski škatli za čokoholičarje

Kako je potekal naš projekt?

Projekt je obsegal veliko ur iskanja slovenskih ponudnikov, ki so del naših unikatnih paketov. Selekcija je bila težka, a vendar smo stremeli k svoji zavezi, da bodo vsi izdelki v naših spletni trgovini ljudem, živalim in okolju prijazni. Ko so izdelki bili skrbno izbrani, jih je bilo izjemno pomembno porazdeliti v prave pakete, saj vsak naš paket nosi svojo zgodbo in sporočilnost. Sledila je še izbira prave embalaže, barv, logotipa in trdo delo na funkcionalni spletni trgovini, v kateri lahko že danes izberete popolno darilo.

Vstopite v nov, unikaten način obdarovanja.

Vabimo vas, da si ogledate našo pestro ponudbo naravnih in okolju prijaznih daril, ki jih lahko podarite svojim najljubšim osebam ali poslovnim partnerjem. Obiščite novo spletno trgovino Darila Slovenije in pobrskajte med našimi izdelki, zagotavljamo vam, da boste našli popolno darilo!

Darilni paket v dvoje je lepše črna škatla darila Slovenije