Izvirna božična darila, ki bodo razveselila vaše najbližje!

Veseli december je tukaj. Veselo okrašujemo, pečemo piškote in smo z našimi najbližjimi. Hvaležnost in misel na tiste, ki jih imamo najraje, letos izkažite tako, da jim podarite unikatna božična darila, ki nosijo sporočilnost lokalnosti in domačnosti. Čas je, da podarimo tisto, kar imamo vsi najraje, to je dom, to je naša Slovenija. Za vas smo pripravili 10 najbolj primernih Daril Slovenije, ki bodo narisala nasmeh in zadovoljstvo vsem generacijam. Podarite izvirna in unikatna božična darila, ki si jih bodo zapomnili!

Kulinarična božična darila

1. Darilo za ženske

Darilo, s katerim boste vsaki ženski sporočili, da si naj vzame čas zase in se razvaja. Darilo vsebuje Rose, ki si ga bo lahko privoščila ob prijetnem večeru, zraven pa se posladkala z odlično čokolado, ki bo sprostila hormone sreče. Naravno in prijetno dišeče milo bo poživilo njene čute in nežno negovalo kožo na njenih rokah, olje pa bo kožo dobro nahranilo in jo sprostilo. Darilo je primerno za obdarovanje mamic, prijateljic, žen in punc. Lahko pa ga namenite tudi skrivni simpatiji.

Unikatna božična darila

2. Darilo aktualne tematike

Darilni paket Premagajmo KORONO, ki je v tem času še kako aktualen. Podarite izredno izvirno darilo, polno z izdelki, ki bodo vašim bližnjim pomagali ohranjati njihovo zdravje.

Unikatna božična darila

3. Ker kave nikoli ni dovolj

V vsaki družini se najde strastni oboževalec kave. Zato mu v ta namen podarite darilo za ljubitelje kave, ki mu bo pitje kave še izboljšalo. Okusna kakovostna kava iz pražarne na Vrhniki, v kombinaciji z emajliranim lončkom sreče bo popolno darilo za »kavoholika«. Za ljubitelje kave v zrnih priporočamo TA DARILNI PAKET.

Darilo za ljubitelje kave

4. Darilni paket za ljubitelje čaja

Darilo za tiste, ki radi uživajo v aromah izbranih ekoloških čajev in slovenskega medu. Popolno božično darilo za vse, ki si radi vzamejo čas zase. Lonček sreče bo darilce samo še izboljšal.

Darilo za ljubitelje čaja

5. S čokoladnim darilom ne boste nikoli zgrešili

Kdo ne bi bil vesel čokolade na zalogo? Čokoladni paket je odlično darilo za praznični čas in za vse generacije. Čokoladi res ne moremo reči ne. S tem darilnim paketom boste očarali brbončice obdarovanca in naredili božično jutro še slajše. Za vas imamo pripravljeno različico za ženske in različico za moške ljubitelje čokolade. 🙂

Darilo za ljubitelje čokolade

6. Kulinarična božična darila

Kakovostni domači izdelki za stare in mlade, odlični za prebujanje domačega vzdušja. Prvi je malenkost prestižnejšega stila, vendar še vedno z domačim pridihom. Primeren je za vse ljubitelje izdelkov iz bučnih semen v sladkih in slanih kombinacijah. Drugi darilni paket je sestavljen iz kakovostnih domačih in preprostih izdelkov, ki se jih nikoli ne naveličamo.

Darilni paket z bučnim likerjem
Kulinarična božična darila

7. Darilo za ljubitelje gina

Darilni paket za ljubitelje grenko – sladkega okusa. Nagrajen gin, bo obdarovancu zagotovo pričaral eksplozijo okusa in navdušenja. Obdarovancu dodajte še samo namig, da ga deli z vami in darilo bo popolno.

Gin darilni paket

8. Sladko slano razvajanje

Kot se za praznike spodobi, sladkih dobrot ni nikoli preveč, mi pa smo dodali tudi nekaj slanega, da bodo edinstveni okusi še bolj navdušili. Podarite izbranim obdarovancem darilni paket, ki z nežno sladko slano aromo zapelje brbončice.

Medeni liker darilo

9. Darilo za ljubitelje čilija

Darilo, ki bo navdušilo vse ljubitelje pekočih okusov. Primerno za obdarovanje prijateljev in pa tudi tistih najpogumnejših ljubiteljic pekočega. Za ljubitelje pekočih slanih jedi, je na voljo tudi ta različica.

Izvirna božična darila

10. Darilo za ta prave gurmane!

Podarite kulinarično popotovanje po Sloveniji. Od Primorja do Štajerske, začenši s tartufom diamantom gastronomije iz Primorske, do Vrhnike kjer se bo naužila kave za posebne priložnosti, s šilčkom domačih borovničk, na poti čez Gorenjsko bo zadovoljila brbončice z okusom uplenjene srnjadi in koščkom odlične slane čokolade, pot proti štajerski pa bo začinila s čili soljo ter poplaknila s kapljico odličnega roseja vse do Štajerske, kjer bo zaključila potovanje s tradicionalnim bučnim oljem in slastnimi bučnimi hrustavčki. Tudi tukaj imate na izbiro različico za ženske in različico za moške ljubitelje kulinarike. 🙂

Kulinarična božična darila

Ko ne veste, kaj bi podarili.

Darilo, s katerim zagotovo ne boste zgrešili, saj je kombinacija vsega po malo. V paketu se skriva sladka razvada – bučni hrustavčki, polsladek rumeni muškat, domače bučno olje in akacijev med.

Darilni paket vino in bučno olje

Svoje darilo lahko po želji sestavite tudi sami z izdelki, ki so v naši spletni trgovini. Z osebnim sporočilom, ki ga boste zapisali, mi ga bomo pa priložili k paketu, bo zadovoljstvo z vašim darilom zagotovljeno. Olajšajte si letošnje obdarovanje in podprite lokalno.

Vaša Darila Slovenije