Izvirna božična darila, ki bodo razveselila vaše najbližje!

Veseli december je tukaj. Veselo okrašujemo, pečemo piškote in smo z našimi najbližjimi. Hvaležnost in misel na tiste, ki jih imamo najraje, letos izkažite z unikatnim darilom, ki nosi sporočilnost lokalnosti in domačnosti. Čas je, da podarimo tisto, kar imamo vsi najraje, to je dom, to je naša Slovenija. Za vas smo pripravili 10 najbolj primernih Daril Slovenije, ki bodo narisala nasmeh in zadovoljstvo vsem generacijam. Podarite izvirna božična darila, ki si jih bodo zapomnili!

Izvirna darila zanjo

1. Darilo za ženske

Darilo, s katerim boste vsaki ženski sporočili, da jo podpirate na njeni poti do uspeha. Darilo vsebuje slovenski rokovnik, v katerega bo lahko zapisala vse svoje obveznosti, stike in pomembne zadeve, skodelico, ki jo bo na vsakem koraku spominjala kako krasna je in iz katere bo pila EKO zeliščni čaj za boljše počutje. Zeliščna krema za roke, dišeča svečka in čokolada, bodo darilo samo še polepšala. Darilo je primerno za obdarovanje mamic, prijateljic, žen in punc. Lahko pa ga namenite tudi skrivni simpatiji.

Ideje za božična darila 2020

2. Božično darilo za otroke

Čokoladna BOŽIČNA čarovnija! Paket vsebuje čokoladno abecedo, spomin in pobarvanko. Malčkom se bodo ob samem pogledu na darilni paket zagotovo zasvetile oči.

Izvirno darilo za otroke

3. Ker kave nikoli ni dovolj

V vsaki družini se najde strastni oboževalec kave. Zato mu v ta namen podarite darilo za ljubitelje kave, ki mu bo pitje kave še izboljšalo. Okusna kakovostna kava iz pražarne na Vrhniki, v kombinaciji z emajliranim lončkom sreče bo popolno darilo za »kavoholika«.

Darilo za ljubitelje kave

4. Darilni paket za ljubitelje čaja

Darilo za tiste, ki radi uživajo v aromah izbranih ekoloških čajev in slovenskega medu. Popolno božično darilo za vse, ki si radi vzamejo čas zase. Lonček sreče bo darilce samo še izboljšal.

Darilo za ljubitelje čaja

5. S čokoladnim darilom ne boste nikoli zgrešili

Kdo ne bi bil vesel čokolade na zalogo? Čokoladni paket je odlično darilo za praznični čas in za vse generacije. Čokoladi res ne moremo reči ne. S tem darilnim paketom boste očarali brbončice obdarovanca in naredili božično jutro še slajše.

Darilo za ljubitelje čokolade

6. Darilo za ljubitelje kulinarike

Začimbe so neprecenljiva pomoč v vsaki kuhinji. Darilo, ki bo navdušilo vse ljubitelje kuhanja. Jedi bodo z vašo pomočjo še slajše.

Darilo za ljubitelje kuhanja

7. Darilo za ljubitelje gina

Darilni paket za ljubitelje grenko – sladkega okusa. Večkrat nagrajen gin, bo obdarovancu zagotovo pričaral eksplozijo okusa in navdušenja. Obdarovancu dodajte še samo namig, da ga deli z vami in darilo bo popolno.

Uporabno božično darilo

8. Sladka pregreha

Kot se za praznike spodobi, sladkih dobrot ni nikoli preveč. Podarite izbranim obdarovancem darilni paket, ki z nežno sladko aromo zapelje vaše brbončice.

Božično darilo slovenski izdelki

9. Darilo za ljubitelje čilija

Darilo, ki bo navdušilo vse ljubitelje pekočih okusov. Primerno za obdarovanje prijateljev in pa tudi tistih najpogumnejših ljubiteljic pekočega.

Darilo za ljubitelje čilija

10. Darilo za ta prave gurmane!

Podarite kulinarično popotovanje po Sloveniji. Od Primorja do Prekmurja, začenši s tartufom diamantom gastronomije iz Primorske, do Vrhnike, kjer se bo naužil/a kave za posebne priložnosti s šilčkom domačih borovničk, na poti čez Gorenjsko bo zadovoljil/a brbončice z okusom uplenjene srnjadi in koščkom vražje dobre čokolade, pot proti štajerski pa bo začinil/a s čili posipom ter poplaknil/a s kapljico odličnega sivega pinoja vse do Prekmurja, kjer bo zaključil/a potovanje s tradicionalnim bučnim oljem in sladkimi bučnicami z okusom bele čokolade. Izkažite svojim gurmanom in gurmankam svojo podporo v kuhinji in jim z darilom sporočite kako izvrstni so v kuhinji. 

Kulinarična božična darila

Ko ne veste, kaj bi podarili.

Darilo s katerim zagotovo ne boste zgrešili, saj je kombinacija vsega po malo. V paketu se skriva sladka razvada, izjemno vino znamke SiSi, domače bučno olje in med.

Uporabna darila za božič

Svoje darilo lahko po želji sestavite tudi sami z izdelki, ki so v naši spletni trgovini. Z osebnim sporočilom, ki ga boste zapisali, mi ga bomo pa priložili k paketu, bo zadovoljstvo z vašim darilom zagotovljeno. Olajšajte si letošnje obdarovanje in podprite lokalno.

Vaša Darila Slovenije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja