Iščete darilo za poslovnega partnerja, vaše najbližje ali pa morda zase? Naj vas razveselimo z novimi, unikatnimi in popolnoma lokalnimi slovenskimi darili. V naši ponudbi najdete pripravljene pakete za vse priložnosti in za vsakogar.

Od žlahtne kapljice, mesnih dobrot, sladkih dobrot, kot je čokolada in med pa vse tja do izdelkov za nego telesa. Vse to je delo slovenskih lokalnih proizvajalcev, ki smo jih skrbno zbrali na eno mesto, z namenom, da podarite darilo, ki vse spominja na to, kar imamo najraje – našo domovino.

Grenko-sladki poljub

Ljudem, živalim in okolju prijazni izdelki.

Naše poslanstvo je, da skrbimo za svoje okolje in ljudi okoli nas. Kajti z obdarovanjem rišemo nasmehe na obraze, zato moramo to početi tudi s svojim poslovanjem. Izdelki, ki jih boste podarili, so popolnoma naravni in okolju prijazni ter ne škodujejo živalim. Tako boste s podarjenim darilom dajali jasno sporočilo, da vam je mar za okolje, ki je vredno našega bivanja.

Ali lahko ustvarim svoje unikatno darilo?

Naši paketi so skrbni pripravljeni in sestavljeni za vsak namen in za vsakogar. Vendar vsi imamo svoj okus in svoje želje. V ta namen lahko sestavite popolnoma svoj in unikatni paket z izdelki po svoji izbiri. Kako? Preprosto obiščite našo spletno stran www.darilaslovenije.si in si oglejte celotno ponudbo posamičnih izdelkov, ki so na voljo. Sestavite svoje unikatno sporočilo in nam celotno naročilo posredujete na naš e-naslov ali nas pokličite. Veseli bomo tudi vašega obiska, kjer bomo skupaj sestavili popolnoma unikaten paket za vas, po vaših željah.

Lesena darilna škatla za prave brkače in bradače darila Slovenije