Postani ambasador!
Daril Slovenije

Če si oseba, ki obožuješ odvijanje in komentiranje daril ter imaš rad/a lokalne slovenske izdelke - pohiti s prijavo!

DOBRODOŠLI V SPLETNI TRGOVINI DARILA SLOVENIJE

Najprej - kdo smo?

DOBRODOŠLI V SPLETNI TRGOVINI DARILA SLOVENIJE

Najprej - kdo smo?

Obdarovanje ženske in moški

Nova spletna platforma Darila Slovenije predstavlja nov način obdarovanja vaših najbližjih, poslovnih partnerjev, sošolcev, učiteljev, trenerjev ali pa zgolj samega sebe.

Naša osnovna naloga je, da razbremenimo posameznike pri razmišljanju in iskanju primernega darila, sestavljanja različnih izdelkov in zamudnega tekanja po trgovinah. Darila Slovenije so vnaprej pripravljena za vsa življenjska in poslovna obdobja.

V naši ponudbi so na voljo popolna darila za vsako osebo, ne glede na starost ali spol. Popolno darilo izberete hitro, enostavno in iz udobja svojega doma.

Naše poslanstvo je ohraniti stik z naravo. V ta namen so naša darila skrbno izbrana, prijazna do zdravja, narave in živali. Želimo si podpreti lokalno, zato so vsa darila od lokalnih proizvajalcev in s tem ostajamo družbeno odgovorni. Naš glavni cilj je dvigniti nivo obdarovanja po Sloveniji.

Kaj pridobite?

Pogoj prijave

Iščemo osebe, ki obožujejo obdarovanje in cenijo izbrane slovenske ter kvalitetne izdelke. Prijavi se, če:

POTEK SODELOVANJA

Kako bo potekalo naše sodelovanje?

POTEK SODELOVANJA

Kako bo potekalo naše sodelovanje?

1.
IZBIRA PAKETA

Izbereš si paket po lastni želji v vrednosti do 52€.

2.
PROMOCIJA

Izbran paket boš nato predstavil/a svojim sledilcem z vsaj eno (1) objavo in tremi (3) storyji na Instagramu, Facebooku (in blogu, če ga imaš). Seveda nas pri tem ne pozabiš označiti. Mi bomo prav tako podprli vse tvoje kreative in te delili med svoje profile.

3
OBJAVA

Objavljal/a boš lahko tudi fotografije ali Instagram story-je, ki bodo pripravljene iz naše strani.

4
SODELOVANJE

Tesno boš sodeloval/a z marketinškim oddelkom in vodjami spletne platforme Darila Slovenije, ki te bodo usmerjali in ti svetovali.

Kako se prijaviti?

Tukaj te čaka spletna prijavnica, kjer na kratko predstaviš sebe in način kako se vidiš v sodelovanju z nami. Dodaj še kratko motivacijsko pismo, v katerem nam zaupaj, zakaj misliš, da si prava izbira za ambasadorja Daril Slovenije.
Pokaži svoj profil / spletno stran / blog
Zakaj si ravno ti idealni kandidat/kandidatka, da postaneš ambasador Daril Slovenije?:

Prijavijo se lahko osebe starejše od 18 let. Izbrani kandidati bodo morali v 2 tednih – po poslanem paketu objaviti najmanj 1 objavo (slika/video) in 3 storyje v povezavi z blagovno znamko Darila Slovenije. Pri izboru kandidatov se bodo upoštevale samo popolne prijave. Vsak izbrani kandidat bo moral podpisati pogodbo o sodelovanju.