Naša inovativna mešanica za pripravo temnega hlebčka je narejena po slovenski recepturi, vsebuje samo 100% naravne sestavine in omogoča enostavno pripravo zdravega domačega hlebčka tudi najmanj izkušenim.
Po okusu je temni hlebček zelo podoben rženemu kruhu.
Za pripravo TEMNEGA HLEBČKA potrebuješ samo vodo in delujočo pečico, spečen hlebček pa bo tehtal nekje med 500 in 600 g.
Zaradi skrbno izbrane kombinacije sestavin, kombiniranih po slovenski recepturi, je hlebček iz naše mešanice zelo okusen in zlahka konkurira klasičnim pšeničnim hlebčkom.
Spečen hlebček na 100 g vsebuje SAMO 6 g OH-jev, v njem pa ni niti enega alergena. To pomeni, da sta mešanica in iz nje pripravljen hlebček brez glutena, brez laktoze; brez jajc, brez oreščkov, brez kvasa, brez škroba, veganska, primerna za LCHF, KETO, PALEO in za dieto sladkornih bolnikov.
Zakaj “SLOVENSKA RECEPTURA”?
TEMNI HLEBČEK je nastal iz našega prizadevanja, da bi vsem ljubiteljem kruha ponudili zdravo alternativo brez alergenov, ki si jo lahko brez slabe vesti privošči vsak, ne glede na omejitve v načinu prehranjevanja. Recept je nastal na podlagi izkušenj in želja Pajs ekipe, za njim pa stoji mnogo neprespanih noči, zato smo nanj izjemno ponosni.
SESTAVINE: Lanena razmaščena moka, sončnična semena, sončnična razmaščena moka, indijski trpotec, kokosova razmaščena moka, pecilni prašek, rastlinske vlaknine, sol.
POREKLO: EU – SLOVENIJA
KOLIČINA: 245 g
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.