Darila Slovenije – božična darila zanjo, ki bodo presegla pričakovano.

Moški in obdarovanje. Večna dilema, kaj kupiti, česar se bo zares razveselila. Če nekoliko posplošimo, ženske rade prejmejo darilo, ki nosi sentimentalen in romantičen pridih. Cenila bo vsak vaš trud in namen, da ste jo želeli lepo presenetiti. Zato smo vam v ta namen posvetili kar celoten prispevek, ki vam bo olajšal odločitev pri izbiri božičnega darila. Predstavljamo vam izvirna darila za punco, partnerko in ženo.

Izvirna darila zanjo

Božična darila za punco, ženo in partnerko, ki bodo naredila odličen vtis. Razglejmo se torej po darilih, ki so več kot primerna za ta čudoviti čas obdarovanja ter način izkazovanja hvaležnosti in pripadnosti. Z izbranimi darili boste svojemu razmerju dodali dodano vrednost.

Darilo podpore

Božično darilo, s katerim boste svoji dragi sporočili, da jo podpirate na njeni poti do uspeha. Darilo vsebuje slovenski rokovnik, v katerega bo lahko zapisala vse svoje obveznosti, kontakte in pomembne zadeve, skodelico, ki jo bo na vsakem koraku spominjala, kako krasna je, iz katere bo pila EKO zeliščni čaj za boljše počutje. Zeliščna krema za roke, dišeča svečka in čokolada, bodo darilo samo še polepšala. 

Izvirna darila zanjo

Podarite ji čas

Le katera si ne želi več časa zase? Podarite ji tisto, kar si zares želi. Osebna beležnica, ki bo vašo drago vodila do večje izpopolnjenosti, edinstvenosti in notranje sreče. S pomočjo beležnice si bo lahko zastavila cilje in živela svoj vsak dan srečnejša.

Darilo za punco

Večna klasika, ki nikoli ne zataji!

Ni ženske, ki ne bi bila vesela nakita. Vendar to ni navaden nakit, saj za seboj nosi 300-letno tradicijo idrijske čipke, ki bo vaši izbranki dajala jasno sporočilo unikatnosti in edinstvenosti. Čipkast nakit, ki ga bo lahko nosila k vsaki modni kombinaciji in jo bo vedno spominjal na vas. Na voljo je več različnih kombinacij in variant npr. uhani, verižica, zapestnica itd. Ročno izdelan nakit je tako opazen in tako drugačen, da bo navdušena in resnično presenečena, da ga že ni sama opazila.

Izvirna darila za ženo

Popolno božično darilo za gurmanko!

Podarite ji kulinarično popotovanje po Sloveniji. Od Primorja do Prekmurja, začenši s tartufom diamantom gastronomije iz Primorske, do Vrhnike, kjer se bo naužila kave za posebne priložnosti s šilčkom domačih borovničk, na poti skozi Gorenjsko bo zadovoljila brbončice z okusom uplenjene srnjadi in koščkom vražje dobre čokolade, pot proti štajerski pa bo začinila s čili posipom ter poplaknila s kapljico odličnega sivega pinoja vse do Prekmurja, kjer bo zaključila potovanje s tradicionalnim bučnim oljem in sladkimi bučnicami z okusom bele čokolade. Izkažite ji svojo podporo v kuhinji in ji z darilom sporočite, kako izvrstna kuharica je.

Izvirna darila za ženo

V naši spletni trgovini z nakupom unikatnega darila zagotovo ne boste zgrešili. Darila, ki bodo vaši izbranki dokazala, kako dobri ste pri izbiri darila.

Vse to boste kupili v že skrbno pripravljeni in dekorirani darilni embalaži, ki ji dodate samo še osebno posvetilo za svojo drago.