Poslovno darilo pomeni v novodobnem času pozornost, ki je namenjena predvsem za utrjevanje medsebojnih odnosov, spoštovanja ter na neki način tudi motivacije. Samo obdarovanje je postalo kar prava umetnost, saj ne predstavlja več samo izmenjave daril oz. predmetov, vendar z njimi predajamo določeno sporočilo svojim poslovnim partnerjem, sodelavcem in strankam.

Da vam izbira za poslovno darilo ne bi predstavljala večjih težav, smo vam pripravili ideje za poslovna darila, ki bodo dosegla svoj namen in ki jih boste lahko naročili kar iz pisarne ali udobja svojega doma,

brez dodatnih stroškov in s čudovitim količinskim popustom.

Predstavljena darila so primerna za vsako priložnost, saj lahko vanje skrijete prikupna personalizirana sporočilca, ki bodo še dodatno začinila celotno presenečenje in mu tako dvignila vrednost.

ideje-za-poslovna-darila-presenecen-obraz

 

10 popolnih, kulinarično obarvanih idej, za poslovno obdarovanje

Ideje za poslovna darila so predstavljene kot darilni paketi, ki vsebujejo naravne izdelke, pridelane lokalno. Govorimo o kulinaričnih paketih, v katerih se skrivajo prav posebni okusi iz celotne Slovenije.

Popotovanje vas bo peljalo od Primorja, kjer se vam ponujajo črni in beli tartufi, kot diamanti gastronomije; naprej do Velenja, kjer zadiši po izvrstni mešanici kave za posebne priložnosti; čez Gorenjski hribček s šilčkom sladkih domačih borovničk ali slivovke, do zadovoljivih okusov uplenjene srnjadi ter slastnimi koščki čokolade, kjer vam bo pot proti Štajerski začinila okusna čili sol ter poplaknila kapljica nežnega vina. Vaša pot se bo nato zaključila tradicionalno z okusno pridelanim bučnim oljem ter slastnimi bučnimi semeni ali hrustavčki.

Se vam že kaj cedijo sline?

1. & 2. darilna paketa sta pravi kulinarični klasiki, s katerima ne boste zgrešili, kadar izbirate ideje za poslovna darila zanj ali zanjo

To sta darilna paketa Gurman in Gurmanka, ki vsebujeta bogato obarvane izdelke, ki so primerni za zahtevne osebe, ki rade posežejo po specifično kakovostnih izdelkih.

Paketa sta sestavljena iz različice zanj, ki vsebuje:

 • Slivovko,
 • Cankarjevo kavo,
 • cvetlični med,
 • mlečno čokolado s suhim sadjem,
 • čili sol v mlinčku,
 • suho vino Chadonnay,
 • malo štajersko bučno olje,
 • pražena in slana bučna semena,
 • salamo z okusom divjega prašiča,
 • bogato oljčno olje s koščki črnega tartufa.

 

Različica zanjo vsebuje:

 • sladki borovničevec,
 • aromatizirano kavo z okusom vanilje in karamele,
 • okusni bučni hrustavčki,
 • malo štajersko bučno olje,
 • konzervirani črni tartufi,
 • temna slana čokolada iz Piranskih solin,
 • srnina salama,
 • lesena deska- bom narezala,
 • čili sol v eprovetki in
 • nežno vino Rose-modri pinot.

 

Darilna paketa sta prikupno zapakirana na posteljici iz okrasnega sena in obdana s kakovostno leseno škatlo, ki jo obdarjenec lahko kasneje uporabi še za shranjevanje drugih stvari.

Tako je združeno prijetno s koristnim.

3. & 4. darilna paketa sta zelo sladko obarvana in nudita obilo zadovoljstva ter prebuditev hormona sreče

To sta naša čokoholik in čokoholičarka, ki sta polna čokoladnih dobrot za vse, ki se radi na dnevni bazi sladkajo in so pravi sladkosnedi. Ste pripravljeni tvegati in podariti to darilo popolnega zadovoljstva svojim poslovnim kolegom ali partnerjem?

Paketa sta primerna zanjo in zanj in vsebujeta vsak po 3 čokoladna pisma različnih okusov, eno čokolado s soljo iz Piranskih solin, čokolado s suhim sadjem, majhno bombonjero z vsebino sedmih žlahtnih pralin ter čokoladne kroglice v stekleni embalaži – zanj z okusom lešnik-kava, zanjo v rubi čokolado ovite maline in brusnice.


5. ideja oz. darilni paket
vsebuje razvajanje s slovenskim ginom, čokoladnimi kroglicami ter sladilom za popestritev okusov

Najbolj povpraševan darilni paket za poslovna darila je paket Grenko-sladki poljub, ki je primeren za vse ljubitelje gina in je odlično poslovno darilo, saj predstavlja resnost, spoštovanje in pozornost.

Okusi se odlično dopolnjujejo in v ustih ustvarijo pravo harmonijo.

Slovenski gin paket- ideje za darilo

 


6. ideja za poslovna darila so
 darilni paketi za ljubitelje domačnosti in enostavnosti. Paketi, ki bodo starejši generaciji v ponos

Domače, okusno in slovensko so besede, ki popolnoma opišejo naše ideje za poslovna darila, preko katerih boste razveselili svoje znance ali svoje stranke, ki se zagotovo ne bi branile tega domače obarvanega darilnega paketa, v katerem je vse za razvajanje brbončic.

Paket Domače razvajanje vsebuje: 0,5 L steklenico Brinjevca, domačo čajno mešanico Oaza miru, divjačinsko salamo Gams ter domač gozdni med.

Paket Domači pozdravi vsebuje: veliko slivovko ter divjačinsko klobaso z okusom Jelena.

Darilni paket Zeleno zlato je domač paket, ki predstavlja bogastvo buče. Presenetite osebo z velikim bučnim oljem ter okusnimi bučnimi hrustavčki, v družbi katerih bo oseba izjemno uživala.


7. darilni paket
lahko uporabite, kadar ne veste točno, kaj bi določeni osebi podarili

To je darilni paket Darilo za vsak dan, ki je splošno obarvano poslovno darilo. Vsebuje okusne, sladke in zdrave lokalne izdelke, ki jih lahko obdarjenec uporabi prav vsak dan. Privošči si lahko okusno solato, ki jo začini s kakovostnim bučnim oljem; čaj, ki ga posladka z okusnim Akacijevim medom ali si pripravi sprostitveni večer, kjer si nalije kozarček sladkega rumenega muškata ter prigrizne slastne bučne hrustavčke.

Zadovoljstvo zagotovljeno!

darilo-za-vsako-priloznost-ideje-za-poslovno-darilo

 

8. ideja za darilni paket je jutranje obarvana in predstavlja odličen začetek delovnega dne

Za osebe, ki niso ravno ljubitelji juter in potrebujejo tisto »brco« teina ali kofeina, ki jih postavi na noge, predstavljamo 3 zanimive darilne pakete:

 1. Uspešen začetek dneva: z zdravim Eko zimskim čajem iz domače pridelanih zelišč, v spremljavi nežnega cvetličnega medu ter sladke medene čokolade s koščki karameliziranega mandlja ter soli;
 2. Po jutru se dan pozna: z aromatizirano kavo z okusom Irish Cream ter okusne zdrave bučne hrustavčke;
 3. Naj zadiši po kavi: predstavlja čudovito jutranje razvajanje, ki vsebuje 3 vrste kave, emajliran lonček ter slastne bučne hrustavčke, za odličen zagon dneva.

Naj se jutro začne z nasmeškom!

9. darilni paket je namenjen vsem ljubiteljem posebnih dimljenih okusov divjačine

Poznate osebo, ki rada gurmansko uživa v prekajenih salamah? Potem je darilni paket Za ljubitelje divjačine prava izbira! Paket vsebuje 4 okusne salame z okusi:

 • jelen, srna, gams in divji prašič

Salame so prekajene na klasičen način z bukovimi drvi.

paket-divjacina-ideje-za-poslovno-darilo

10. ideja za darilni paket je premium darilo za izbirčne okuse z bogato ponudbo

Bogat zlat paket Bučna poezija, nagrajen s premium izdelki iz hranljive buče, vsebuje naslednje izdelke: fin kremast bučni liker, ki se odlično prileže sam ali h kakšni sladici; bogato temno čokolado z bučnim oljem, veliko bučno olje ter okusne bučne hrustavčke, ki so lahko odlična hranljiva malica, dodatek k zajtrku ali večerji.

Drug in zelo bogat paket je prav tako Razvajanje okusov, kjer je razvajanje brbončic zagotovljeno!

Paket vsebuje:

 • razkošne tartufe, okusno temno čokoladno pismo s 60 % kakava ter suho belo vino Sauvignon, ki je odlično namizno vino v spremljavi z morsko hrano, sirom ali jedem iz belega mesa. Je eno redkih vin, ki se ujame prav tako s sušijem in azijsko hrano.

Ideje za poslovna darila kar padajo, in ker je včasih odločitev za izbiro le-tega težka, je odlično imeti že kakšne ideje, ki popolnoma zajamejo želeno pozornost, ki jo izročite svojim sodelavcem, poslovnim kolegom, partnerjem ali celo strankam. Ideje za poslovna darila, ki smo jih zajeli tukaj, so popolnoma lokalno oblikovana in izdelana po celi Sloveniji.

Že imate idejo, katero poslovno darilo bo prava izbira za vas?

Če bi morda želeli popoln vpogled v ideje za poslovna darila, si lahko ogledate tudi naš katalog poslovnih daril in izberete primerno količino ter pridobite količinski popust, ki se mu ne boste mogli upreti.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo!

Telefon: 030-799-982
E-mail: info@darilaslovenije.si