Avtor

Spletno trgovino Darila-slovenije.si sta grafično oblikovala in izdelala: grafični studio Distant v sodelovanju s digitalno marketinško agencijo PIKSL.

Podjetje PIKSL sestavlja mlad kolektiv iz različnih področij od programiranja, marketinga in oblikovanja do odnosov z javnostmi. 

Skupno nam je, da živimo za vse različne kanale spletnega marketinga. 

Kljub naši mladosti, imamo iz svojih področij že vrsto let izkušenj. Obvladamo različne kanale: Google Ads, SEO, FB oglaševanje, e-mail marketing, optimizacijo uporabniške izkušnje in še mnogo več.

Stremimo k temu, da smo strokovni in natančni!

Distant studio, je mali grafični studio, ki se osredotoča na oblikovanje in razvoj digitalnih blagovnih znamk.

Ambicioznim podjetjem pomagamo uspešen prestop v digitalno poslovanje.

Pomagamo jim definirati močne temelje podjetja, ustvariti zanesljivo digitalno strategijo, oblikovati premišljeno celostno podobo podjetja ter izdelati dovršeno spletno mesto, ki dosega poslovne cilje podjetja.

Avtorske pravice

Besedilo, grafični elementi in grafična podoba, ki so objavljeni na domeni virum.si, so izključno v lasti podjetja in so s tem tudi avtorsko zaščiteni. Kopiranje in objavljanje vsebine, delno ali v celoti, je prepovedano, razen v primeru uporabe za nekomercialne namene, ob pravilnem citiranju in s soglasjem direktorja podjetja.

Fotografije uporabljene na spletni strani so iz spletne knjižnice freepik.com ter iz arhiva podjetja Virum, Vid Tutek s.p. in so last njihovih avtorjev.

Košarica
Bpiši se